T Click Laboratorium Small

Laboratorium

Iconen bg Lab Analyse

LabAnalyse

In LabAnalyse voert u de zeefanalyses van het zand en grind in voor gebruik bij de recepturen. Bij de receptuur geeft u aan wat er op de afleverbonnen vermeld moet worden en de gegevens die nodig zijn voor de facturatie. Verder wat het eisenpakket is voor het maken van een samenstelling zoals graderings-gebied waarbinnen het mengsel moet vallen, hoeveelheid fijn materiaal en beperkingen tussen de toeslagstoffen onderling. Binnen het kader van de eisen berekent het systeem via een matrix-berekening het goedkoopste mengsel.

Iconen bg Lab Statistiek

LabStatistiek

In LabStatistiek geeft u de kubusgegevens in. Aan de hand van het bonnummer worden alle gegevens van de samenstelling en de productie-gegevens die uit tClick Vision aan de module Productie aangeboden worden, gekoppeld aan de betreffende kubus. Controle van alle data is daardoor overzichtelijk en simpel. Uitdraaien ten behoeve van de controle-instanties zijn uiteraard voorgeprogrammeerd.

Iconen bg Correctie recepten

Correctie recept

tClick Adm kent de optie op zogenaamde correctie-recepten. Daarin staat een eis van b.v. 25% Portland of x% fijn grind, extra plast toevoegen. Of de klant wil een keer een kleurtje toegevoegd hebben aan de mix. Op order niveau kan deze wijziging aan een recept gekoppeld worden. Op moment van laden berekent tClick Adm de samenstelling opnieuw. Het originele recept blijft bestaan. Voordeel is dat het totaal aantal basisrecepten sterk verminderd. Meerdere orders kunnen hierdoor met hetzelfde basisrecept werken, maar toch hun eigen aanpassingen hebben.