Erp3

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Beton Haitsma 2

Updates

Updates

Per jaar ontvangt iedere tClick Adm gebruiker twee keer een software update. Deze updates bevatten verplichte of aanbevolen wijzigingen (indien nodig) en verbeteringen van bestaande applicaties. Wanneer een klantwens ook meerwaarde heeft voor andere gebruikers, dan ontwikkelen onze software engineers deze nieuwe functionaliteit als onderdeel van het onderhoudscontract. Daarnaast zijn klantspecifieke wijzigen mogelijk. Na grondig testen, wordt de functionaliteit opgenomen in het pakket en tijdens de eerstvolgende update uitgerold.

Beton Remix

Koppelen systemen

Koppelen systemen

De zeer ervaren software engineers van Hellebrekers kunnen de verschillende modules van tClick Adm probleemloos koppelen met uw eigen software- pakketten. Zo kunt u uw offertes blijven opmaken in Word en het facturatieproces automatiseren. Wilt u daarna toch tClick Offerte gebruiken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ook kunnen we tClick Adm koppelen met uw eigen besturingssyteem.

Beton Betonwaren 2

Functies toevoegen

Functies toevoegen

Hoewel tClick Adm een compleet ERP pakket is, kan het zijn dat u extra functionaliteiten wilt hebben. Veel is mogelijk; de gewenste aanpassingen bouwen wij namelijk zelf. Als blijkt dat uw vraag ook bij meerdere klanten leeft, dan nemen we de aanpassing -na ontwikkeling en testen- kosteloos mee in de eerstvolgende update. Is het een zeer specifieke klantvraag, dan ontvangt u een offerte voor het maken/onderhouden van de nieuwe functionaliteit.

Beton Haitsma 1

Web based

Web based

Diverse onderdelen van tClick Adm zijn web based. Dit betekent dat op één locatie een server staat met het gehele tClick programma en dat andere vestigingen via het internet hier op aangesloten zijn. Medewerkers kunnen makkelijk vanaf huis of onderweg inloggen, werkzaamheden verrichten en ondersteuning geven.

Beton Betonwaren

Prijsafspraken

Prijsafspraken

Prijsafspraken kunt u absoluut, in percentages of als staffels opnemen. Het digitaliseren van prijsafspraken voorkomt dat er fouten worden gemaakt in zowel de offerte als in de uiteindelijke facturering. U kunt per recept een artikel met prijs bepalen, maar ook vanuit een basisprijs werken met meer- en minderprijzen en een kwaliteitsmatrix. De functionaliteit Facturatie verwerkt de gemaakte bonnen aan de hand van de eventueel vooraf gemaakte prijsafspraken. Prijsafspraken kunnen gemaakt worden op b.v. klantniveau, werk niveau en receptniveau, maar ook op de combinatie klant/werk of klant/werk recept. Aangevuld met een begin- en einddatum waarbinnen de gemaakte prijsafspraak geldt.

Beton Haitsma 5

Orderverwerking

Orderverwerking

De door u ingevoerde orders is gelinkt met meerdere functionaliteiten van tClick Adm en zorgt er zo voor dat u altijd met de juiste gegevens werkt. Wanneer u een digitale verbinding heeft met uw besturingssysteem (al dan niet ons systeem tClick Vision), dan heeft u zicht op de benodigde resources. Is er voldoende voorraad aanwezig, is de productielijn beschikbaar en zijn er voldoende trucks beschikbaar. Zo loopt de order geen onnodige vertraging op. Via onze planningsmodule krijgt u een optimale indeling van de ter beschikking staande mixers. Hierbij wordt rekening gehouden met toegankelijkheid van de mixer qua grootte op het werk, rijafstand naar het werk en tempo van de stort. Indien wenselijk kan een laborant een of meerdere recepten aan een werk koppelen. Hierdoor maakt een planner geen fouten bij het invoeren van een order voor dat werk bij het kiezen van een recept.

1 / 6